Vibraţiile

Vibraţiile sunt manifestarea energiei Kundalini şi se resimt ca o briză răcoroasă. Când nu simţim briza răcoroasă înseamnă că avem blocaje, negativităţi în noi sau în jurul nostru. Putem simţi ieşind din fontanelă, din palme sau pur şi simplu ne înconjoară.

Cum verificăm dacă ceva sau cineva ce vibraţii are ? Prima dată ne punem atenţia în fontanelă (chakra Sahasrara) şi apoi pe acel ceva sau cineva. Putem întinde palmele direct către sau, dacă suntem într-un loc public şi vrem să fim mai subtili, putem să verificăm cu atenţia.

Verificăm cu exemple. Luaţi o bucată de hârtie şi scrieţi cu creionul o nume de persoană. Scrieţi Carl Gustav Jung. Ducem mâinile cu palmele către ceea ce am scris, deasupra cu vreo 10-15 cm, atenţia în fontanelă şi vedem ce vibraţii ies de la această persoană. Ce simţiţi ? Briză răcoroasă sau căldură?, înţepături în degete?, sau nimic? Putem scrie un eveniment sau o decizie pe care trebuie s-o luăm. În felul acesta este bine să verificăm vibraţiile după meditaţie.

Verificăm vibraţiile unei case, apartament, job, carte, mobilă, etc., pur şi simplu întinzând palmele către. Întindeţi pălmile către ceea ce citiţi acuma ! Exersăm verificarea vibraţiilor, astfel dezvoltând în noi această nouă percepţie.

Dar atenţie ! Cine nu are energia Kundalini activă nu va simţi corect, nu va simţi deloc sau chiar poate capta blocaje.

Dacă nici după activarea energiei Kundalini nu simţim briza răcoroasă, atunci înseamnă că este posibil să avem un blocaj la chakra vishuddhi stâng, care este foarte simplu de înlăturat.


Ági